Έξαλλη η Μενεγάκη: Γιατί «έφαγε» τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Καυτό παρασκήνιο

0
109

Γιατί έδιωξε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου από το πάνελ της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χθες μέσα από την εκπομπή του αποκάλυψε πως μετά τις γιορτές ένας συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη από το πάνελ θα αποχωρήσει….

Είναι γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ προσεκτική στις συνεργασίες της.

Σήμερα λοιπόν, ήρθε η αποκάλυψη για το πρόσωπο και τον δημοσιογράφο όπου η παραγωγή διώχνει άρον άρον λόγω κακής συμπεριφοράς….

Μετά από πολλές συστάσεις όπου του έγιναν από το κανάλι ο συγκεκριμένος συνεργάτης της Ελένης, δεν έλεγε να διορθώσει την συμπεριφορά του, μιλώντας συνεχώς άσχημα, έχοντας ανάρμοστη συμπεριφορά, δυσκολεύοντας τους συνεργάτες του να επικοινωνήσουν μαζί του…

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίο μετά τις γιορτές δεν θα ειναι με την Ελένη Μενεγάκη.

Είναι η πρώτη αποχώρηση που την επιβάλλει το κανάλι και όχι η παρουσιάστρια καθώς με την συμπεριφορά του έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Αυτό βέβαια γίνεται και πιο εύκολο από την στιγμή που, όπως αναφέρει το faysbook, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος-μοντέλο δεν είναι ετήσιο συμβόλαιο με το κανάλι αλλά ανανεωνόταν κάθε μήνα!

Αυτό είχε φανεί κιόλας, καθώς στις τελευταίες εκπομπές η εμφάνιση του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν σπάνια, και εμφανιζόταν μόνο με εξωτερικά λινκ… Ποια η θέση της Ελένης; Στο πλευρό του καναλιού μιας και συμφωνεί απόλυτα, καθώς και η ίδια δεν θέλει στην δουλειά τέτοιες συμπεριφορές…

Πηγή:gossiplife.gr