Έκρηξη Βόμβας!!

0
184

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα στα γραφεία εταιρείας του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έκρηξη, προκλήθηκαν ζημιές στη γυάλινη είσοδο και στον προθάλαμο της εισόδου του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, επιτετραμένος της FIFA και για τα διοικητικά της ελληνικής ομοσπονδίας, έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Όταν κάνεις τομές… ενίοτε θα πρέπει να πληρώνεις και το τίμημα. Όταν κάνεις τομές… ξαφνικά ο δρόμος γίνεται μοναχικός. Συνεχίζουμε. Η εβδομάδα τελειώνει καλά. Καλημέρα σας φίλες και φίλοι… Εύχομαι μία ασφαλισμένη Πέμπτη».

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, θεωρεί η βόμβα σχετίζεται με την υπόθεση των στημένων αγώνων στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Να σημειωθεί πως για μία ακόμη φορά η ασφαλιστική εταιρία «Mινέρβα» του Κουτσοκούμνη έγινε στόχος βομβιστών. Το τελευταίο χτύπημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα (στις 2:30) και προέρχεται από αυτοσχέδια βόμβα υψηλής ισχύος, η οποία τοποθετήθηκε στη βάση της γυάλινης εισόδου του κτιρίου.

Σε ό,τι αφορά τα κίνητρα των δραστών, η εκτίμηση του Κουτσοκούμνη είναι ότι το περιστατικό σχετίζεται με όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο και την υπόθεση των φακέλων για τους στημένους αγώνες κι όχι τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

«Μόνος μου τα έβαλα με τον υπόκοσμο του στοιχήματος για να τους κόψω το πάρτι…», έλεγε χαρακτηριστικά ο Κύπριος παράγοντας στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Στο μεταξύ, ο πρωταθλητής Κύπρου, το ΑΠΟΕΛ, καταδικάζει, με ανακοίνωση του, την βομβιστική επίθεση: «Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοιες ενέργειες την στιγμή που γίνεται μια κοινή προσπάθεια για να προχωρήσει το ποδόσφαιρο μας μπροστά και να εξαφανιστούν οι σκιές που το συνοδεύουν. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και να προχωρήσουμε από κοινού στις τομές που επιβάλλονται για να αποκτήσει το άθλημα, υγεία και ακόμα μεγαλύτερη προοπτική».